The Hecatonchires,

                       Trasaturile fetei sunt energice. Statura este impresionanta, bine proportionata. Buze fine. O'nfatisare firava, de'o frumusete desavarsita. Pielea ei parea stravezie, carnatia diafana : o faptura de vis rasarita din vreo legenda de pe malurile Rinului. Merita sa fie iubita. Este superba, talentata. Numeste o calitate ce pare a nu detine. Nu cred ca mai este nimic nou pentru ea in a fi iubita, dar imi imaginez ca este nemaipomenit de dulce. 
                     Mereu ma simt inselat de frumusetea tenului, de ochii mari si verzui. Parul frumos, pielea stralucitoare, chipul bland. O consider atat de frumoasa incat cred ca merita a fi pictata. La aceasta varsta este mai frageda si mai gingasa ca niciodata. Cateodata am impresia c'Amorului insusi i'a facut placere sa'i zugraveasca trasaturile. Iubesc cand este zburdalnica, iute din fire si dracoasa. 
                  Nu ne putem impotrivi Naturii caci ea ne'a facut asa : unul pentru celalalt. Urmam legile ei. Ea ni le'nsufla acum, prin glasul iubirii. Aseara te'am visat. Eram in culmea fericirii, scaldat in lacrimi de bucurie, tinandu'te de maini si declarandu'mi de nenumarate ori iubirea, dragostea, increderea, pasiunea si dorinta catre tine. 

2 comments:

  1. One impulse from a vernal wood May teach you more of man, Of moral evil and of good, Than all the sages can,

    ReplyDelete
  2. Trebuia repede sa'ti ridici piciorul,

    ReplyDelete