Ramayana,

                    O fac sa planga iar la varsta ei, lacrimile curg usor. As face orice lucru ca s'o vad fericita. Acum iubirea noastra pare adormita. Pare un efect natural al timpului, si'al nelinistitelor vieti, insa daca intelepciunea veche inca mai este buna la ceva, daca mai poate fi de vreo utilitate ignorantei moderne, sa ne amintim impreuna cu ea, discret, ca sa nu radeti de noi, caci atata timp cat exista viata - va exista si speranta. Oricat de grosi si de negri ar fi norii deasupra capului nostru, cerul, acolo sus, va fi mereu albastru.
                Sunt stupid si nedrept. Te rog iarta'ma. Lucrurile ce par sa fi trecut sunt cele care nu trec niciodata. Nu am nicio scuza. Te iubesc si cateodata de prea multe ori dau impresia ca uit, sau chiar uit, ca datorez aceasta iubire unei persoane concrete, complet in fiinta, admirabil. Ma cunosti. Nimeni nu ma cunoaste mai bine. Nu'ti imaginezi cat de fericit ma faci. Uneori ar trebui sa ne'ntoarcem la anumite gesturi de afectiune de pe vremuri, desi n'am trait pe vremea reverentelor si sarutarilor de maini. 
                Chiar daca ti se pare stranie comparatia, pentru mine, gesturile sunt mai mult decat niste simple gesturi, sunt precum desene facute de un trup pe altul. Vine momentul sa te'atrag catre mine, sa'ti mangai parul, sa te sarut incet pe chip, pe pleoape - usor. 

2 comments:

  1. One thread for the needle, one love for the heart,

    ReplyDelete
  2. Love can conquer all ! I really believe it !

    ReplyDelete