Bruise




Isi impletise mainile puternice in jurul gatului ei si incepuse sa il stoarca pana pielea alba ca varul, a fetei, s-a invinetit. Ochii aproape ca ii ieseau din orbite iar sangele incepuse sa-si faca loc printre dintii curati si stralucitori ca perlele. O strangea cu ardoare, cu dorinta de-a scoate din ea pana si ultima picatura de venin, chiar si cu pretul de-a lasa-o fara suflare.
El nu mai putea sa rabde. Nu mai avea calmitatea necesara sa se controleze. Ea reusise sa-l aduca pe culmile cele mai friguroase ale furiei. Ea reusise sa il dispere pana in punctul de a exploda. A facut-o fara sa realizeze ce s-ar putea intampla dupa si amandoi au suferit.
Ea inca se afla prinsa, incatusata de degetele ferm pozitionate ca un colier ce se afla sprijinit de clavicule, cuprinzandu-i tot gatul. Plangea, striga, scuipa cu venin, insa doar cu privirile, caci vocea ii amortise iar trupul ii paralizase de teroare. Era prinsa si nu putea scapa. Il privea drept in ochi, iar el ii privea sufletul evaporandu-se din ochii ei. 

1 comment: